20 d’oct. 2014

CRUMBLE DE PERA (d'en Jordi Roca)

Aquest crumble deliciós és per participar a la primera convocatòria "Del blog al plat" organitzat per la Mercè de Destapant Cassoles.

Una iniciativa que cada mes ens portarà a conèixer i remenar diferents blogs i realitzar receptes de cadascun d'ells. M'encanta!!! El blog escollit per començar ha estat el blog de La cuina de casa, un magnífic blog amb delicioses receptes dolces. Decidir quina recepta fer va ser difícil però al final vaig optar per fer aquest crumble que ja l'havia vist a la revista Cuina i que tenia ganes de tastar. El resultat és la recomanació que el tasteu vosaltres mateixos perquè és extraordinari!!




INGREDIENTS

    - 150g de mantega a punt de pomada
    - 220g de farina 
    - 10g d'impulsor
    - 70g de rovell (3 rovells)
    - 150g de sucre
    - 4 peres Conference

Primer de tot, posarem a escalfar el forn a 160ºC perquè la preparació del pastís és ràpida. 

Es pelen i es tallen les peres a daus i es reparteixen per tot el fons de la safata del forn.

Per al crumble: muntar la mantega, a punt de pomada, amb el rovell d'ou i el sucre fins que doblin el seu volum. Tamisar la farina i l'impulsor i afegir a la barreja anterior. Es barreja tot i es cobreix els daus de pera amb la massa. La massa queda ben espessa i costa una mica escampar-la (jo el principi em pensava que ja m'havia deixat algun ingredient...) però si cal us ajudeu amb els dits i ho repartiu bé que quedi tot ben recobert.

Ho enforneu durant 25 minuts aproximadament i ja estarà llest!


Podeu preparar aquest crumble un parell d'hores abans de l'àpat perquè així el podreu conservar i servir tebi, és boníssim!!!! Tot i que en va sobrar per l'endemà i continuava sent bo bo ;). 


Bon profit!!!

8 comentaris:

  1. Unes fotos que ho diuen tot d'aquesta crumble... M'ha agradat molt que participessis a la convocatòria Anna!, espero veure't puntual també al Novembre!, moltes gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les fotos no fan justícia a la delícia que és aquest postre!!! amb ganes de saber el blog escollit pel novembre!! ;)

      Elimina
  2. No coneixia aquesta nova trobada blocaire y em sembla que ha d'estar molt bé, ara mateix vaig a visitar al bloc que ha tingut la iniciativa. I la crumble t'ha quedat divina Anna! Un petó guapíssima!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs espero que t'animis per participar el novembre! és una iniciativa perfecte per conèixer nous blogs i noves receptes!!!

      Elimina
  3. Hola Anna!!!!!!! Acabo de descobrir el teu blog, i veig que tens una pila de bones receptes! A partir d'ara passaré per aquí ben sovint :)
    Has escollit molt bé, aquest crumble queda boníssim, i realment és molt original, amb l'impulsor queda molt esponjós, un entremig de crumble i pa de pessic.
    Moltes gràcies per participar, m'ha fet molta il·lusió! Una abraçada, ens anirem veient per aquí :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, a la revista Cuina ja em va cridar l'atenció i al veure'l en el teu blog em va acabar de convèncer!! No serà pas l'única vegada que el prepari... és deliciós!!! :)

      Elimina
  4. Hola, Anna! He vist la teva recepta al repte de Destapant cassoles i m'he dit, a veure qui tenim aquí!! M'agrada molt, la teva proposta. Ja tens nova seguidora al blog! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!! Gràcies per visitar-me, a mi ja em tens de seguidora de fa temps ;) aquesta variant de crumble és molt i molt bona!!

      Elimina