18 de maig 2014

AMANIDA DE MADUIXES

Una amanida de temporada, ben fàcil, ben bona i ben sana!


INGREDIENTS (no m'agrada posar quantitats perquè crec que va segons els gustos de cadascú i quantitat de persones):

     - Un grapat de maduixes
     - Un grapat de xampinyons laminats
     - Barreja d'enciams tallats ben finets
     - Formatge fresc a daus (o Brie que és el que utilitza la Mireia Carbó)
     - Vinagreta d'alfàbrega: unes quantes fulles fresques d'alfàbrega, oli d'oliva, sal i el suc de 1/2 llimona.

Prepararem la vinagreta barrejant tots els ingredients i triturant-ho. Ho reservarem a la nevera fins a l'hora de servir l'amanida.

Per fer l'amanida, posarem els enciams a la base i anirem col·locant la resta d'ingredients: les maduixes tallades en làmines, els xampinyons també tallats a làmines i els daus de formatge. 

Només faltarà amanir-ho amb la vinagreta, Ho podeu servir ja amanit o presentar la vinagreta a part perquè cadascú s'ho amaneixi al gust.  


Recepta de la Mireia Carbó!

4 comentaris:

  1. una amanida així m'agradaria trobar quan arribi avui a casa a l'hora de dinar :-D

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs la veritat és que si! Ben fresqueta i ben lleugera!!
      Gràcies! Ptons

      Elimina
  2. Que bona ha de ser! M'encanta! Un petó maca,

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina