14 d’oct. 2012

New York, The Versatile Blogger Award i tornada al blog...

Després d'un mes i una mica més torno a activar el blog! És difícil tornar a arrencar-ho tot després de fer vacances però poc a poc hi hem tornat. 
I quina millor manera de reactivar el blog que fer-ho amb un premi que m'han atorgat des del fantàstic blog de http://salioli.blogspot.com.es! Fa molta il·lusió rebre premis, i si és el primer què us haig de dir!!!


 

En properes entrades dedicaré i seguiré el premi, perquè realment s'agraeix que valorin la teva feina i motiva moltíssim saber que hi ha gent que et segueix ni que sigui de tant en tant!!


I com a primera entrada del blog després de les vacances doncs em fa gràcia fer un resum dels llocs que destacaria per menjar a Nova York. Fa quinze dies que hem tornat però sembla que faci una eternitat!!
El que primer cal saber quan vas a menjar a qualsevol lloc de New York, és que les racions solen ser generoses, així que mirar la carta dels plats amb gana pot ser perillós! A partir d'aquí, escollir un plat i a disfrutar, principalment, de les hamburgueses!
  • SHAKE SHACK. Establiment de menjar ràpid però no té res a veure amb McDonald's. Les hamburgueses són amb carn ecològica i us asseguro que es desfan a la boca. Podria dir que és una de les millors hamburgueses que he menjat.

  • GRAY'S PAPAYA. Hot dogs molt bons!!! No hi ha res més a dir...

  • KATZ'S: és un lloc que s'hi recomana anar per l'ambient autèntic que hi ha i pel plat típic del restaurant: el Pastrami. A mi em va agradar molt però en els altres no els va acabar de convèncer. És un menjar especial... però que recomano provar.


  •  JACKSON HOLE: hamburgueses enormes!!!!!!!!! sense exagerar. No destaquen perquè siguin molt bones però sí pel seu tamany!


1 comentari: