5 de nov. 2014

VERDURES SALTADES AMB SOBRASSADA I OU ESCUMAT

No us ho menjaríeu només de veure la foto? Jo vaig tenir aquesta sensació quan vaig veure aquesta recepta a la revista Cuina, i el resultat no va decepcionar!


INGREDIENTS:

    - Verdures vàries: albergínia, carbassó i pebrot (o el que tingueu a la nevera)
    - Sobrassada
    - Ous 
    - Oli d'oliva i sal

Rentem les verdures i les tallem a daus petits. En una paella amb l'oli ben calent, saltegem les verdures fins que estiguin cuites, al gust de cadascú. Jo primer hi vaig col·locar el carbassó i el pebrot perquè m'agraden bastant fets, i després l'albergínia, que és més ràpida de coure. 

Amb les verdures al punt, hi afegim una mica de sobrassada i ho barregem bé perquè es desfaci entre les verdures. Ho reservem.

Posem un cassó amb aigua a bullir. Mentrestant, prepararem quadrats de paper film (tants com comensals s'hagin de servir), els col·locarem dins una tassa petita de cafè i hi trencarem un ou a cada tassa, el salarem i el tancarem com si fos un farcell. 

Quan tinguem l'aigua bullent, afegim els ous i els deixem coure 4 minuts, els retirem i els banyem amb aigua freda per tallar la cocció. Abans de col·locar-los, els traiem de l'embolcall de paper film. 

Muntem les verdures en un plat amb l'ajuda d'un motlle rodó i col·loquem un ou a cadascun dels plats, a sobre les verdures. 

Bon profit!!!

2 comentaris:

  1. Jo també el vaig veure i em va encantar però al final no el vaig fer i ara en veure les teves fotos m'en penedeixo moooolt! Que bé que t'ha quedat! Una meravella! Un petó bonica!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Pilar!! Si algun dia et decideixes a fer-lo ja veuras com difrutaràs!! :)

      Elimina