Segona convocatòria "del blog al plat", aquest mes amb el blog de Fam de cuina com a protagonista. Un blog que desconeixia i que ha estat tot un gust poder xafardejar-hi una miqueta!!
El plat escollit va ser aquest filet de porc amb salsa de paté (amb algunes modificacions). Quan el vaig veure em vaig decidir ràpid perquè tenia un filet que havia de gastar i la salsa també tenia moltes ganes de provar-la perquè crec que és una bona solució a l'hora de decidir un menú.
El resultat és suau i boníssim.
INGREDIENTS (2 racions):
- 2 filets de porc petits
- 1 ceba escalivada
- 1 pot de crema de llet
- 1 paquet de paté (jo el vaig posar al pebre negre)
- Oli d'oliva, sal i pebre
Posem la ceba escalivada i la crema de llet en un recipient i ho triturem. Jo vaig utilitzar ceba escalivada perquè ja la tenia preparada, però sinó podeu sofregir una mica de ceba i l'afegiu a la crema de llet.
Posem a escalfar la crema de llet i quan es comenci a escalfar hi afegim el paté trossejat i ho anem barrejant a foc mig perquè es vagi integrant. Es pot tornar a triturar segons si us agrada més fina la salsa i ho salem. Ho reservem sobre el foc perquè es mantingui calenta.
En una paella a part, posem un raig d'oli, salpebrem la carn i coem el filet de porc tallat a medallons finets.
Ho servim acompanyat d'una mica de salsa i sobretot una mica de pa!
Hem fet la mateixa recepta!! Es molt bona, oi? Petonets
ResponEliminaSi!!! Ara he anat a xafardejar la teva recepta ;) si que és bona i molt fàcil!!
EliminaPtons!!
No m'estranya que hagueu coincidit en la recepta!, sembla d'allò més bona!, per sucar-hi pa fins no deixar ni gota de salsa...Gracies per participar un cop mes. T'esperoal desembre!
ResponEliminaDoncs si que és bona i també que és molt senzilla i ràpida i amb un resultat que no decep gens!!! Esperant amb impaciència la proposta del desembre! ;)
EliminaBona proposta pel repte!
ResponEliminaSi!! sembla fàcil però decidir quina recepta fer d'un blog és complicat perquè en són moltes que faries!!!
EliminaAmb la ceba a la salseta encara ha de ser més bó. Quina bona recepta!
ResponEliminaUn petonàs
Per mi la ceba és essencial a les salses :) és per sucar-hi pa!!
EliminaT'ha quedat de luxe! Un petó bonica
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
Gràcies Pilar! Doncs queda com el que és: fàcil i molt bona!! ;)
Elimina