18 de des. 2015


Aquesta entrada no és cap recepta, ni cap recomanació gastronòmica ni res relacionat amb la cuina. És una entrada per acomiadar-me de tots vosaltres durant una temporada però que espero que no sigui gaire llarga, ho decidiré sobre la marxa.


El motiu és que el meu embaràs arriba al seu final, d'aquí pocs dies ha de néixer la meva petita, la Laia, i no costa gaire imaginar, o almenys és el que tothom diu, que a part que et canvia radicalment la vida doncs que el dia no té prou hores. Amb aquesta previsió prefereixo avisar i que no penseu que desapareixo completament, sinó que us aniré seguint però com a mera lectora de les vostres noves aportacions culinàries i que més endavant, quan tot s'hagi posat a lloc, em tornaré a incorporar en el món blocaire. 

Durant tot l'embaràs he tingut alts i baixos a la cuina, no sé si degut a les limitacions que tenia amb alguns aliments o perquè tenia el cap per altres coses, o potser una mica tot plegat, però he notat que ja no estava tan activa a la cuina com en altres èpoques. Per això veig que ara encara serà més difícil... En fi, que comença una nova època i espero retrobar-me amb tots vosaltres d'aquí uns mesos!!

Desitjar-vos que passeu unes molt Bones Festes i que tingueu una molt bona entrada d'Any Nou!

Una abraçada! ;)

2 comentaris:

  1. Anna!! quina sorpresa!! no sabia que estaves embarassada i molt menys que ja estàs a la recta final!! quina bona notícia!! I tant que et perdonaré l'absència, el primer és el primer, i quan tinguis temps ja tornaràs a publicar. Segur que aquestes festes seran ben màgiques per tu, així t'ho desitjo, un petonàs!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si Eva, aquestes festes seran ben màgiques i ben entretingudes! ;) Gràcies!! Molt bones festes i fins aviat!! ;)ptons

      Elimina