Al Memòries d'una cuinera d'aquest mes han proposat com a tema l'ESCALIVADA!!!! Quan ho vaig veure em van fer ben feliç!! M'encanta l'escalivada i en el blog ja tinc unes quantes receptes amb l'escalivada com a protagonista però tenia ganes de provar alguna cosa nova i així era l'excusa de tornar a tenir escalivada a la nevera :)
Vaig rumiar i rumiar i al final m'he decidit per una salsa dip (se m'ha enganxat això del dip...), una salsa ben fàcil i fresqueta!
INGREDIENTS:
- 1 pebrot escalivat
- 1 albergínia escalivada
- 1 ceba escalivada
- Formatge Philadelphia
- Oli d'oliva, sal i pebre blanc
El procediment és molt simple: posem el pebrot i l'albergínia pelada i neta de grana en un bol, hi afegim també la ceba escalivada. Ho salpebrem i amb un bon raig d'oli d'oliva ho triturem tot. Ens quedarà una salsa i segons la consistència i el gust que us agradi, hi afegiu la quantitat de formatge que més us convenci, jo amb una cullerada sopera en vaig fer prou i em va quedar amb la textura i gust que em va agradar. Al afegir el formatge, ho torneu a triturar tot junt, i ho corregiu de sal.
Ho deixeu refredar i s'acompanya de bastonets per poder sucar!! Queda un aperitiu ben suau i fresc!
Una proposta genial! me l'apunto perquè els patès han de ser vegetals perquè triomfin a casa ;). Un petó bonica!
ResponEliminaDoncs aquest és ben fàcil de fer i no perd gens el gust de l'escalivada! Jo també me'n vaig sucar una torrada i amb unes bones anxoves vaig tenir el sopar solucionat :)
EliminaPtons!!!
Ui, crec que no em cansaria de menjar-ne!
ResponEliminaSi t'animes ens pots deixar les altres receptes que tinguis.
Moltíssimes gràcies per participar.
Uf! Jo tampoc!! A qualsevol plat hi poso l'escalivada! Ptons!!
EliminaA casa crec que tampoc en falta mai d'escalivada!!!! Moltes gràcies per participar. petonets
ResponEliminaÉs un plat ben fàcil, sa i que pot acompanyar qualsevol altre plat, què més es pot demanar? ;) gràcies i ptons!!
Elimina