AVUI US PRESENTO AQUEST BROWNIE D'OREOS! Us ho escric amb majúscula perquè no es mereix menys... aquest brownie és sensacional!!!!!
La recepta és de la Lorraine Pascale i és simplement deliciosa!
INGREDIENTS:
- 165g de mantega
- 200g de xocolata negra
- 3 ous sencers i 2 rovells
- 2 cullerades soperes d'extraxte de vainilla líquida
- 100g de sucre blanc
- 65g de sucre morè
- 2 cullerades soperes de farina
- 1 cullerada de cacau en pols
- 1 paquet de galetes Oreo minis (o de grans)
- Sucre glaç
El procediment és molt fàcil.
Desfem la mantega i la xocolata al bany maria.
Mentrestant posarem els ous (sencers i els dos rovells) al bol juntament amb la vainilla i ho posarem a batre (o manualment) fins a aconseguir que quedi una textura esponjosa i que dobli el seu volum.
Tot seguit hi afegim el sucre (la barreja del sucre blanc i morè) sense deixar de batre.
Després s'hi afegeix la xocolata desfeta, la farina, el cacau en pols i barregem suaument.
Amb el motlle untat amb mantega o cobert amb paper de forn, aboquem la meitat de la massa al motlle. Repartim la meitat de les galetes Oreo minis per tota la massa i acabem d'abocar la resta que queda. Tornem a repartir galetes Oreo per tota la superfície.
Ho enfornem, amb el forn prèviament escalfat a 180ºC, durant 25-30 mints.
Abans de servir hi escampen una miqueta de sucre glaç per sobre i a disfrutar!!!
Realment és boníssim!!!
Bo, bo, boníssim!!!!!! Excepcional!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
Si!! N'he quedat ben enamorada d'aquest brownie!! Una temptació brutal!!! Ptons
EliminaA més de bona t'ha quedat preciosa, excepcional! Un petó bonica
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
I ben fàcil que és de fer, tot un perill!! ;) ptons!!
ResponEliminaDoncs sí que es veu espectacular, sí! I es veu força senzill de fer, així que cap a la llibreta de receptes pendents! hehehe
ResponEliminaUna abraçada guapa!
Doncs ja m'explicaràs si t'agrada!! a mi em va encantar i el penso tornar a fer unes quantes vegades!! ptons!!
EliminaGenial proposta!! es veu espectacular!
ResponEliminaRealment és deliciós i el toc d'oreos hi queda molt i molt bé!
EliminaEntre la pinta que fa i que és una recepta de la Lorraine... no m'estranya gens que fos un èxit!! un petó!
ResponEliminaDoncs això és veritat perquè amb la Lorraine pel mig és impossible que no quedi bé!! ;)
Elimina