No us ho menjaríeu només de veure la foto? Jo vaig tenir aquesta sensació quan vaig veure aquesta recepta a la revista Cuina, i el resultat no va decepcionar!
INGREDIENTS:
- Verdures vàries: albergínia, carbassó i pebrot (o el que tingueu a la nevera)
- Sobrassada
- Ous
- Oli d'oliva i sal
Rentem les verdures i les tallem a daus petits. En una paella amb l'oli ben calent, saltegem les verdures fins que estiguin cuites, al gust de cadascú. Jo primer hi vaig col·locar el carbassó i el pebrot perquè m'agraden bastant fets, i després l'albergínia, que és més ràpida de coure.
Amb les verdures al punt, hi afegim una mica de sobrassada i ho barregem bé perquè es desfaci entre les verdures. Ho reservem.
Posem un cassó amb aigua a bullir. Mentrestant, prepararem quadrats de paper film (tants com comensals s'hagin de servir), els col·locarem dins una tassa petita de cafè i hi trencarem un ou a cada tassa, el salarem i el tancarem com si fos un farcell.
Quan tinguem l'aigua bullent, afegim els ous i els deixem coure 4 minuts, els retirem i els banyem amb aigua freda per tallar la cocció. Abans de col·locar-los, els traiem de l'embolcall de paper film.
Muntem les verdures en un plat amb l'ajuda d'un motlle rodó i col·loquem un ou a cadascun dels plats, a sobre les verdures.
Bon profit!!!
Jo també el vaig veure i em va encantar però al final no el vaig fer i ara en veure les teves fotos m'en penedeixo moooolt! Que bé que t'ha quedat! Una meravella! Un petó bonica!
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
Gràcies Pilar!! Si algun dia et decideixes a fer-lo ja veuras com difrutaràs!! :)
Elimina