Una recepta del Cuina de tardor-hivern, amb algunes modificacions. Una recepta fàcil i ràpida i amb un resultat que em va agradar moltíssim.
INGREDIENTS (dues truitetes):
- 1 ou
- 4 salsitxes
- 2 carxofes
- Oli d'oliva i sal
Preparem les carxofes: les netegem de fulles i ens quedem amb els cors, que els tallarem a quarts i els reservem en aigua amb unes gotes de llimona per evitar que s'ennegreixin.
Posem a escalfar l'oli en una paella i hi saltegem les carxofes tallades a làmines ben fines. Ho salem i reservem.
En el mateix oli, hi coem les salsitxes sense la seva pell, és a dir, trossejada. També les reservem.
En un bol hi batem l'ou, el salem, i hi barregem la salsitxa i les carxofes.
En una paella hi escalfem una mica d'oli. Amb un cullerot, agafem una ració d'ou amb la barreja de salsitxa i carxofa i la posem a la paella. Ho deixem coure a foc mig fins que quedi l'ou cuit, sense haver de donar la volta. Amb una espàtula la retirem i es col·loca directament al plat.
Menjar ben calent!
Aquestes truitetes han d'estar boníssimes!! amb carxofa i salsitxes, quina gran combinació!! me les apunto ja mateix, un petó!
ResponEliminaDoncs realment és una combinació molt bona! Vaig utilitzar salsitxes amb una mica de pebre i el toc picant acabava d'arrodonir el plat!!
Elimina