Amanida fresca i molt bona!
INGREDIENTS:
- Varietats d'enciam (al gust)
- 1 taronja
- Pernil d'ànec
- Tomates cherry
- Formatge parmesà
Procediment senzill: omplim un bol amb la barreja d'enciams, tallem per la meitat les tomates cherry i ho afegim a l'amanida tot barrejant-ho. Per sobre de l'amanida hi distribuïm les tires de pernil d'ànec, els talls de taronja i meitats de tomates cherry. Trossegem el formatge parmesà i el repartim per tota l'amanida. Només faltarà amanir-la al gust!
HOla Ana, aquesta amanida te molt bona pinta.Amb taroja i pernil d'anec .....bona combinació
ResponEliminaPetons
hola, anna!
ResponEliminaacabo de descobrir el teu bloc, a través del comptador de visites, i com sempre he tingut una alegria en veure que segueixen naixent blocs amb empenta com aquest. gràcies per tenir-me a la teva llista de blocs, amb el teu permís t'afegeixo a la meva. ens seguim visitant!
Gràcies pels ànims! anna
EliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina