Si us agraden els formatges, aquest és un dels "bàsics" que sempre va bé tenir a la nevera per quan bé de gust menjar una mini fondue ràpida i sobretot, boníssima! i així ens ho mengem nosaltres.
INGREDIENTS:
- Formatge Provolone amb orenga
- 1 tomata (una mica madur) o tamata en conserva
- Pa (al gust) per acompanyar
El procediment és molt senzill. Triturem la tomata i la sofregim amb un raig d'oli. Mentrestant, escalfem el forn a 180ºC. Quan la tomata estigui preparada, la col·loquem en un plat (apte pel forn) i a sobre hi posem la peça de formatge amb orenga. Ho deixem fondre al forn durant 10-15 minuts (fins que fagi butllofes) i ja estarà preparat per llepar-vos els dits!
El que acostumo a fer també és escalfar llesques de pa mentre tinc el formatge al forn, en els últims 5 minuts, i us asseguro que el resultat us agradarà!
El que acostumo a fer també és escalfar llesques de pa mentre tinc el formatge al forn, en els últims 5 minuts, i us asseguro que el resultat us agradarà!
També s'hi pot afegir pernil, xampinyons o el que us agradi en el formatge perquè tot hi queda bé i al final us semblarà que esteu menjant una mini pizza.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada