1 juny 2012

PASTA DE FULL AMB CABELL D'ÀNGEL

Aquest postre el vaig descobrir a través d'una amiga. És fàcil de preparar, ràpid, econòmic i el resultat, sense exagerar, és boníssim. És una bona opció en el cas de voler portar postres en algun àpat.

INGREDIENTS:
 
    -1 làmina de pasta de full (utilitzo la del Mercadona que és rectangular)
    - Cabell d'àngel (es pot comprar en els supermercats)
    - Ametlla laminada
    - Clara d'ou
    - Sucre glaç

Escalfem el forn a 180ºC. Estenem la làmina de pasta de full sobre la safata del forn, aprofitant el paper vegetal que normalment ja porten les masses al comprar-les, i en fem dues parts iguals pel llarg. Amb una cullera fem una capa de cabell d'àngel en una de les parts (recomano fer-la fina perquè sinó embafa molt) i després ho tapem amb l'altre part de la massa. Enganxem tot el contorn de la massa pressionant amb els dits per tal que no s'obri al coure's i pintem la part de dalt amb la clara d'ou. Cobrim per sobre amb ametlla laminada i ja ho podem posar al forn. Normalment amb 10-15 minuts ja està llest. Ho deixem refredar i ho cobrim amb sucre glaç. 


1 comentari: