9 de maig 2012

BACALLÀ AMB ESPINACS

Combinació boníssima i fàcil de preparar.

INGREDIENTS (2 racions):

    - 300g d'espinacs 
    - 250g de bacallà dessalat (2 lloms de bacallà)
    - Panses i pinyons
    - 2 ó 3 dents d'all
    - Crema de llet
    - Oli

Fem bullir els espinacs un parell de minuts i els deixem escórrer. El bacallà també el fem bullir i just quan l'aigua arrenqui el bull, parem el foc i  el deixem reposar durant uns 10 minuts a la mateixa aigua. És recomanable fer aquests passos el dia anterior o unes hores abans per aconseguir que tant els espinacs com el bacallà s'hagin pogut escórrer bé i no tinguin massa aigua. 
 
Per preparar el plat col·loquem un raig d'oli generós en una paella i el deixem escalfar. Un cop calent hi posem l'all, el deixem enrossir i l'apartem. Després hi posem un grapat de pinyons i quan estiguin rossos (és cosa de pocs segons) hi afegim les panses i tot seguit el bacallà triturat. Anem remenant el bacallà per tal que quedi empapat de l'oli i després hi afegim els espinacs tallats a trossos  iho barregem tot. A continuació hi tirem un raig de crema de llet per lligar la barreja i ja tindrem el plat a punt. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada