Combinació boníssima i fàcil de preparar.
INGREDIENTS (2 racions):
- 300g d'espinacs
- 250g de bacallà dessalat (2 lloms de bacallà)
- Panses i pinyons
- 2 ó 3 dents d'all
- Crema de llet
- Oli
Fem bullir els espinacs un parell de minuts i els deixem escórrer. El bacallà també el fem bullir i just quan l'aigua arrenqui el bull, parem el foc i el deixem reposar durant uns 10 minuts a la mateixa aigua. És recomanable fer aquests passos el dia anterior o unes hores abans per aconseguir que tant els espinacs com el bacallà s'hagin pogut escórrer bé i no tinguin massa aigua.
Per preparar el plat col·loquem un raig d'oli generós en una paella i el deixem escalfar. Un cop calent hi posem l'all, el deixem enrossir i l'apartem. Després hi posem un grapat de pinyons i quan estiguin rossos (és cosa de pocs segons) hi afegim les panses i tot seguit el bacallà triturat. Anem remenant el bacallà per tal que quedi empapat de l'oli i després hi afegim els espinacs tallats a trossos iho barregem tot. A continuació hi tirem un raig de crema de llet per lligar la barreja i ja tindrem el plat a punt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada