Totes dues propostes són de la Lorraine Pascale (tot el que fa m'agrada!).
TIRES DE PASTA DE FULL DE FRANKFURT
INGREDIENTS:
- 1 massa de pasta de full
- 1 paquet de frankfurts
- 1 ou
Dividim la massa en dos, pel llarg. En una part de la massa, hi col·loquem els frankfurts amb una separació de 2-3 cm. Agafem l'altre part de massa i la col·loquem a sobre, cobrint els frankfurts. Ara toca anar enganxant la massa pel mig, de tal manera que els frankfurts quedin totalment embolicats.
Ho reservem mitja horeta a la nevera perquè es refredi la massa i es pugui tallar millor.
Amb la massa més compacta, podem procedir a fer els talls: podem fer les tires de la quantitat de frankfurts que es vulgui, però com més llarg, menys estable serà, jo vaig fer tires de tres frankfurts. S'ha d'anar fent tires fines i els anem col·locant sobre una safata de forn.
Les pintem amb l'ou batut i les enfornem, amb el forn prèviament escalfat a 180ºC, durant 10-15 minuts.
TIRES DE PERNIL SALAT I BRIE
INGREDIENTS:
- 1 massa de pasta de full
- Pernil salat
- Brie
- 1 ou
Estenem la massa de pasta de full i hi repartim els talls de pernil. Amb el gruix del pernil, en fem tires d'uns 4-5cm de la massa i del llarg igual que el del tall del pernil. A sobre el pernil hi posem formatge Brie escampat.
Després és qüestió de cargolar les tres coses: la pasta de full, el pernil i el brie, que quedi tota una tira cargolada.
Ho col·loquem sobre la safata de forn, ho pintem amb l'ou batut i les enfornem, amb el forn prèviament escalfat a 180ºC, durant 10-15 minuts.
I cap a taula!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada