Això va de culleretes!! Van molt bé per fer petites mossegades i tastar una mica de tot ;) Aquesta d'avui és tot un clàssic de les tapes només que amb una presentació diferent... Una petita delícia pel paladar!
INGREDIENTS (la quantitat depèn de les culleretes a preparar):
- Pop tallat i cuit (per agilitzar la feina, també es pot fer tot el procés de cuinar el pop si disposeu del temps necessari).
- 1-2 patates
- Mantega
- Llet
- Oli d'oliva, sal, pebre vermell dolç i pebre vermell picant.
Primer de tot bullim les patates, això segons com tingueu el costum, pelades o amb pell i un cop cuites les reservem perquè es refredin una miqueta.
Mentrestant haurem posat el pop en un plat i el banyem amb bastant d'oli d'oliva i ho cobrim del pebre vermell dolç. Ho reservem així durant una estoneta perquè s'impregni del gust.
Ara toca preparar el puré de patata: col·locarem la patata tallada a daus en un bol, la salpebrem i hi afegim un raig de llet i una miqueta de mantega. Ho triturem tot i el rectifiquem segons si el voleu més líquid o de sal, que quedi un puré ben lligat.
Per preparar les culleretes, col·locarem amb l'ajuda d'un parell de culleres de postres una mica del puré de patata a cada cullereta i a sobre de cadascuna un tall del pop marinat. Hi afegim un raig d'oli d'oliva i en el cas que us agradi, una miqueta de pebre vermell picant i de sal.
Aquest pop a la gallega, pel meu gust, és millor una mica calent, així que una opció és abans de posar el raig d'oli i el pebre picant, es pot posar uns minuts al forn i ja acabar d'amanir i servir.
Bon profit!!!!
Com m'agrada el pop a la gallega i presentat així en forma d'aperitiu, em sembla genial per aquestes festes :)
ResponEliminaUn petonet guapa!
A mi també m'encanta el pop a la gallega i presentar-lo a taula així fa festa!!! ;) és plat segur que agrada a tothom! Ptons!!
Elimina