25 d’ag. 2014

COCA DE VERDURES

Un plat ben fàcil de fer i que es pot adapatar al gust de cadascú i amb el que tingueu en el rebost/nevera. 


INGREDIENTS:
    - 1 albergínia
    - 1 carbassó
    - 1 pebrot vermell
    - Xampinyons
    - Formatges (Brie i Mozzarella)
    - 1 làmina de pasta de full
    - Oli d'oliva, sal i herbes.
 
Primer de tot tallarem l'albergínia i el carbassó a rodanxes, no massa primes, i les courem a la planxa, que quedin fetes al vostre gust. Les deixarem reposar sobre paper de cuina. 

Posem a escalfar el forn, dalt i baix, a 180ºC. Mentre s'escalfa el forn, prepararem la coca.

Estendrem la massa de full sobre el seu propi paper de forn i l'estirarem. Com a base, vaig posar una capa de formatge ratllat de Mozzarella, tot seguit s'hi reparteix l'albergínia, i a sobre el carbassó. Hi escampem els xampinyons i també rodanxes del pebrot vermell. Per acabar, repartir talls de formatge Brie per sobre. 

Un últim toc d'herbes (si us agraden) i ja es pot enfornar durant 15-20 minuts aproximadament.


Boníssim, tan fred com una mica tebi. Bon profit!!

4 comentaris:

  1. Jo fa poquet vaig fer una coca salada molt semblant i que bones que estant, veritat? Són ràpides i fàcils de fer, es poden adaptar perfectament al que tenim a la nevera i queden boníssimes! Fa molt bona pinta ;)

    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si, ben fàcils i al gust de cadascú!! :) gràcies!!

      Elimina
  2. Oh, OOOOh, oooooHHHH m'encanta la coca de verdures, amb qualsevol tipùs de verdura... a vegades la fem per acabar "restes" de nevera,
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també! A més d'utilitzar les restes, el resultat és boníssim!
      Gràcies ;)

      Elimina