Un plat ben fàcil de fer i que es pot adapatar al gust de cadascú i amb el que tingueu en el rebost/nevera.
INGREDIENTS:
- 1 albergínia
- 1 carbassó
- 1 pebrot vermell
- Xampinyons
- Formatges (Brie i Mozzarella)
- 1 làmina de pasta de full
- Oli d'oliva, sal i herbes.
Primer de tot tallarem l'albergínia i el carbassó a rodanxes, no massa primes, i les courem a la planxa, que quedin fetes al vostre gust. Les deixarem reposar sobre paper de cuina.
Posem a escalfar el forn, dalt i baix, a 180ºC. Mentre s'escalfa el forn, prepararem la coca.
Estendrem la massa de full sobre el seu propi paper de forn i l'estirarem. Com a base, vaig posar una capa de formatge ratllat de Mozzarella, tot seguit s'hi reparteix l'albergínia, i a sobre el carbassó. Hi escampem els xampinyons i també rodanxes del pebrot vermell. Per acabar, repartir talls de formatge Brie per sobre.
Un últim toc d'herbes (si us agraden) i ja es pot enfornar durant 15-20 minuts aproximadament.
Boníssim, tan fred com una mica tebi. Bon profit!!
Jo fa poquet vaig fer una coca salada molt semblant i que bones que estant, veritat? Són ràpides i fàcils de fer, es poden adaptar perfectament al que tenim a la nevera i queden boníssimes! Fa molt bona pinta ;)
ResponEliminaPetons!
Doncs si, ben fàcils i al gust de cadascú!! :) gràcies!!
EliminaOh, OOOOh, oooooHHHH m'encanta la coca de verdures, amb qualsevol tipùs de verdura... a vegades la fem per acabar "restes" de nevera,
ResponEliminaPTNTS
Dolça
A mi també! A més d'utilitzar les restes, el resultat és boníssim!
EliminaGràcies ;)