14 d’ag. 2014

BACALLÀ FUMAT AMB SALSA DE TOMATA

Només puc dir que deliciós!!


INGREDIENTS:

    - Bacallà fumat (jo el compro al supermercat Bonpreu i sol portar herbes).
    - 2 tomates madures
    - Vinagre de xerès
    - Oli d'oliva, sal i pebre.

Escaldem les tomates el temps just per poder-les pelar bé. Un cop pelades les tomates, les ratllem de manera que quedi ben xafada i amb poca grana. Amanim la tomata amb unes gotes de vinagre de xerès i oli d'oliva, ho barregem i ho salpebrem al gust. Ho deixem refredar.

Per presentar en el plat, posarem una capa de la salsa de tomata i escamparem les làmines de bacallà fumat per sobre. Hi posem un raig d'oli d'oliva i ja estarà llest per assaborir!!!

1 comentari:

  1. Que bo Anna! Una combinació espectacular i molt adient per l'estiu, jo a vegades li afegeixo una olivada o taperes, també queda molt bo! Un petó guapa

    "Les receptes que m'agraden"

    ResponElimina