Un dia que vaig anar a comprar al supermercat, per ser més exactes al Bon Preu, vaig descobrir a les neveres de la carn aquests filets de conill. No ho havia vist mai i em va entrar per la vista, així que cap al carro van anar. I des de llavors que els compro sovint perquè són bons, variem una mica de la carn de pollastre i aquesta manera de coure'ls és pràctica i alhora sana.
INGREDIENTS:
- Filets de conill, quantitat segons la gana que hi hagi però són petits i passen molt bé.
- Verdures: pebrot vermell, carbassó, albergínia, xampinyons o el que tingueu a la nevera.
- Herbes aromàtiques (les que més us agradin), jo normalment utilitzo orenga, farigola o romaní o herbes provençals.
- Oli d'oliva, sal i pebre.
La recepta és molt fàcil i va molt bé per aquests dies que no tens ni temps ni ganes de fer gaire res.
Posem a escalfar el forn a180ºC.
Rentem i tallem les verdures i hortalisses a talls petits i ho col·loquem en una safata pel forn. A sobre hi col·loquem els filets de conill escampats i ho reguem amb un bon raig d'oli d'oliva. Ho salpebrem una mica tot i hi posem les herbes aromàtiques escollides.
Ho enfornem durant 15-20 minuts (al cap de 10 minuts ho remeneu una mica perquè sinó la carn queda seca) i ja estarà llest per menjar. Al ser filets tan petits i prims es fan de seguida i la verdura queda al punt.
Bon profit!!
El proper dia que vagi a l'Esclat les buscaré!!!! He vist cuixetes, espatlles,.....però no m'he fixat en els filets!!! I els faré com tu!!! Què bons!!!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
Doncs ja veuràs que pràctics, fàcils i bons queden fets així! ;) gràcies!!
ResponElimina