12 de març 2013

PA DE PESSIC D'AMETLLA AMB COCO


INGREDIENTS:

    - 150g de sucre
    - 3 ous
    - 100g de farina d'ametlla
    - 50g de farina de rebosteria
    - 50g de coco ratllat
    - sucre glaç (per decorar)

En un bol hi muntem els ous i el sucre fins a doblar el seu volum. Després hi barregem primer la farina d'ametlla i tot seguit l'altre farina. Tot ben barrejat i homogeni, i finalment hi afegim el coco. 
Untem un motlle amb manetga (aproximadament és per motlles rectangulars d'uns 20cm) i hi aboquem la massa. Ho enfornem a 180ºC, amb el forn prèviament escalfat, durant uns 45 minuts (variarà segons el forn, i sempre comprovar amb ganivet o escuradents).
El deixarem refredar i el decorarem amb sucre glaç per sobre.

8 comentaris:

  1. Deu ser boníssim amb aquesta combinació de coco i ametlla, te molt bona pinta.
    Chus

    ResponElimina
  2. Doncs si que era bona la combinació! Un gust suau tant de coco com d'ametlla! Gràcies!

    ResponElimina
  3. Si, surt boníssim jo ja l'het fet 4 vegades i el faré molt sovint, perquè és fàcil de fer i agrada a tothom. El diumenge passat en vaig coure dos al mateix temps i van quedar perfectes, només ho ha de deixar coure una mica més.
    Pilar

    ResponElimina
  4. On compres la farina de rebosteria??

    ResponElimina
  5. Bona tarda Anna. He fet aquesta recepta diverses vegades, sense llevat, i no aconsegueixo que em pugi tant com a tu. A què creus que pot ser degut?

    ResponElimina