24 de març 2013

MONA DE BOLQUERS

Què ha de fer un padrí quan el seu fillol encara no pot disfrutar d'una magnífica Mona de Pasqua perquè és massa petit?? Doncs una de les opcions (perquè n'hi ha moltes) podria ser aquesta MONA DE BOLQUERS!! El meu fillol té quasi 8 mesos i aquest és el regal que li he fet, i sé del cert que ho podrà aprofitar!! ;)


MATERIAL:

    - Bolquers
    - Gomes de pollastre
    - Fil gruixut
    - Safata rodona i una blonda 
    - Cinta regal
    - Decoració: plomes, pollets, ous decorats, ous de xocolata
    - Capsa de mona

El procés per fer el pastís de bolquers el vaig explicar ja fa un temps, el podeu trobar en aquest enllaç (aquí), però el tornaré a explicar. 
El que porta més feina és cargolar els bolquers (amb les gomes de pollastre), però un cop fet això ja és ràpid fer el muntatge. Els anem col·locant sobre la safata amb la blonda fins que quedi tota coberta i lliguem amb fil tot el voltant perquè no caiguin. De la mateixa manera fem els altres pisos. Un cop tinguem el pastís muntat, taparem el fil que aguanta cada pis amb la cinta decorativa i l'omplirem amb els complements: plomes, ous i pollets. En el centre hi vaig col·locar un conjunt de roba embolicat de tal manera que semblava un ou (és el paquet platejat) i a sobre més plomes.
Finalment es col·loca a dins la caixa i ja estarà llesta per entregar al seu destinatari, en aquest cas el petit Oriol!!!



1 comentari:

  1. Moltes gràcies padrina!!! L'Oriol s'ho passa pipa amb aquests ous de colors!!!
    Nuri

    ResponElimina