14 de febr. 2014

ROTLLE DE PEBROTS AMB FORMATGE I ROTLLE D'ESPINACS AMB SALMÓ I FORMATGE

Mireu quin plat estrella!!!! :) Són uns rotllets de pebrot amb formatge i uns rotllets d'espinacs amb formatge i salmó!!! M'encanta el resultat!!!


El rotlle de pebrots amb formatge el vaig veure fa uns dies en el bloc de Cuinant entre llibres, i ja li vaig fer saber que me l'apuntava per fer! tal dit, tal fet :) i el d'espinacs amb salmó i formatge ja l'havia vist a diferents blocs però no n'he seguit cap de concret, sinó que és una barreja de varis.



ROTLLE DE PEBROTS FARCIT DE FORMATGE, NOUS I RÚCULA

INGREDIENTS :

    - 200g de pebrot escalivat
    - 50g de farina
    - 1 ou
    - una mica de sal i pebre blanc
    - 150g de formatge Philadelphia
    - un grapa de nous triturades
    - Rúcula i/o canonges

Primer de tot poseu a escalfar el forn a 180ºC.

Per fer el rotlle, col·locarem els pebrots escalivats i l'ou en un bol i ho triturarem. Després hi afegim la farina i ho barregem bé, i finalment ho salpebrem tot barrejant-ho. Col·loqueu un paper de forn a una safata i hi esteneu la massa del pebrot, escampant-la amb una espàtula i intentar igualar-la de llargada, amplada i de gruix. 
Es deixa coure durant 10-15 minuts i després ho deixem refredar (es refreda ràpidament).

Pel farciment, cobrim la massa ja freda amb una bona capa del formatge, i per sobre hi escampem les nous i la rúcula. Després ho enrotllem a poc a poc i ho emboliquem amb paper film. 

Ho reservem a la nevera com a mínim un parell d'hores (si és un dia per l'altre millor) i ja ho podem tallar, netejant el ganivet a cada tall perquè així obtindreu un tall net.



ROTLLE D'ESPINACS AMB FORMATGE I SALMÓ

INGREDIENTS :

    - 300gd'espinacs
    - 2 ous
    - una mica de sal i pebre blanc
    - 150g de formatge Philadelphia
    - 150g de salmó fumat


Bulliu els espinacs (uns 5 minutets amb l'aigua bullent) i els deixeu escorrer bé. 
Després els col·loque en un bol i ho tritureu amb els rovells dels ous. A banda, bateu a punt de neu les dues clares i després ho barregeu amb compte amb la barreja dels espinacs. 

Esteneu la massa  sobre un paper de forn, col·locat sobre una safata, i igual com amb la massa del pebrot, intenteu aplanar-la amb una espàtula per igualar-la d'amplada i de llargada. 

S'enforna durant 10-15 minuts i es deixa refredar.
Un cop fred, el farcim amb el formatge, tot untant-lo amb una bona capa de formatge, i amb les làmines del salmó fumat. Després ho enrotllem a poc a poc i ho emboliquem amb paper film. 

Ho reservem a la nevera com a mínim un parell d'hores (si és un dia per l'altre millor) i ja ho podem tallar, netejant el ganivet a cada tall perquè així obtindreu un tall net.


Bon profit!!

3 comentaris:

  1. Això ha d'estar molt bo! I la presentació m'agrada molt, amb aquests colors queda ben vistós!

    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, queden uns contrastos de colors molt xulos!! :) Gràcies!!

      Elimina
  2. Apaa quina il.lusió que hagis fet el meu rotlle!! i quina llàstima que se m'hagi passat, no puc subscriure'm al teu blog i em costa seguir-te!! Sens dubte queda un aperitiu de luxe combinant aquests dos rotlles! un petó!

    ResponElimina