8 de nov. 2015

SALTEJAT DE VERDURES AMB BOLETS

Una combinació deliciosa i ben de temporada!! A part que es pot anar adaptant segons temporada i/o segons el que tingueu a la nevera. 

A mi em va agradar molt la combinació de gustos i resulta un bon acompanyament per servir tant amb carn com amb peix i queda un plat ben complert.

També haig de dir que els bolets no els vaig pas anar a buscar jo... però si et porten un bon cistell no faràs pas un lleig oi??;)



INGREDIENTS

    - 1 ceba de Figueres mitjana
    - 1/2 carbassa
    - 3 pastanagues
    - 1 carbassó
    - Un grapat de bolets, pinetells o rovellons  
    - Oli d'oliva, sal i pebre
    - Picada d'all i julivert

Anem al plat, tallem la ceba ben petita i la posem a sofregir a foc lent, que es vagi fent a poc a poc i ben rossejada. Un cop al nostra gust, la reservem a part. 

Mentre la ceba s'està fent, anem tallant la resta de verdures a daus: el carbassó, les pastanagues i la carbassa. Les posarem a fer a la mateixa paella on hem fet la ceba, saltejant-les, i ho salpebrem al gust. Quan estiguin casi fetes, hi afegim la ceba, ho barregem bé, i ho deixem acabar de fer, a mi m'agrada que no estigui molt fet.

A part, haurem netejat i tallat els bolets i també els saltejarem en una paella. Quan ja hagin desprès l'aigua i s'estiguin enrossint, hi afegim la picada d'all i julivert. 

Barregem els bolets amb les verdures i només faltarà servir!! 


Amb les verdures que van sobrar, em vaig fer un cuscús pel tupper del dinar... boníssim!!

2 comentaris:

  1. Quin saltejat més saborós que t'haurà quedat!! Ja m'estranya que et sobres gaire! Un petonet!

    ResponElimina
    Respostes
    1. jeje intento fer-ne més del normal perquè així me'n queda segur!! ;)

      Elimina