20 de nov. 2015

COCA DE MAGDALENA

Dia 20 i toca... Del blog al plat, de Destapant Cassoles!, aquest mes amb el blog Dolcíssims i precisament amb una recepta que la Núria es va inspirar del blog de la Mercè, així tot queda a casa! ;)

Vaig escollir aquesta recepta perquè així tenia solucionat l'esmorzar de varis dies, i la veritat que el resultat boníssim i començar el dia amb aquesta coca doncs millora molt!!



L'únic que he variat ha estat el sucre, que el vaig posar moreno i per això ha quedat d'aquest color... però us ben asseguro que és boníssima!!

INGREDIENTS

    - 150ml de llet
    - 225g de farina de rebosteria
    -  180g de sucre moreno
    - 2 ous  
    - 125ml d'oli de gira-sol
    - 1 sobre de llevat
    - 1 cullerada d'essència de vainilla 
    - Perles de xocolata
    - Mantega per untar el motlle

Jo ho vaig fer amb el robot que tinc, i l'única diferència és que en aquest cas no separo les clares dels rovells sinó que ho poso tot junt, en cas contrari separar les clares dels rovells i al final batre les clares a punt de neu i afegir-les a poc a poc. 

En el bol barregem la llet, el sucre, l'oli de gira-sol i els ous fins que quedi una barreja homogènia. Hi afegim l'essència de vainilla, la farina tamisada i el llevat i ho tornem a barrejar tot. Finalment hi afegim les perles de xocolata. 

Aboquem la barreja en el motlle que prèviament haurem untat i l'enfornem, amb el forn escalfat a 180ºC, durant 20-30 minuts. Comprovem amb un escuradents. 

Resultat, una coca boníssima i acompanyada d'un cafetó....




5 comentaris:

  1. Terns raó, començar el dia amb un cafetó i un tros d'aquesta coca.
    Sembla que surti abans el sol.
    Petons

    ResponElimina
  2. Ostres quina gràcia!, jajajaja, una recepta de la Nuria, treta del meu blog i feta per tú!, La veritat és que aquesta recepta ha de quedar molt millor amb el sucre morè!, jo amb el sucre blans la trobo excessivament dolça. Bona idea. Gràcies un cop més!!!

    ResponElimina
  3. Sóc la Núria de Dolcissims.Gràcies per visitar el meu bloc i animart-e a participar. T'ha quedat una coca amb una pinta bonissima, molt flonja! felicitats! et segueixo pel facebook

    ResponElimina
  4. Es veu molt esponjosa pel que suposo que serà espectacular! :)
    Petons

    ResponElimina