29 de set. 2015

POMES EMBOLICADES

Ara si que em reactivo! Vacances acabades i molt ben aprofitades, però no a la cuina ;). Fa setmanes que tinc ben abandonada la cuina però això s'ha d'acabar... així que aquí hi torno!!

Començo amb una recepta que ja fa temps que la vaig preparar però ara que tenim la tardor aquí, trobo que és ben encertada!! Aquesta recepta la vaig trobar a una revista que vaig descobrir ara farà un any, i em sembla que era nova, l'Elle Gourmet, no sé si l'heu llegit mai però la trobo diferent i té unes fotos de les receptes espectaculars! 

Aquesta recepta no és gens complicada i el resultat a mi em va encantar...



INGREDIENTS (per 4 pomes):

    - 4 pomes Golden
    - 1 massa de full
    - Mantega
    - Melmelada de maduixa (o de fruits vermells)
    - 1 ou
    - Sucre

Posem a escalfar el forn a 180ºC.

Pelem les pomes i les buidem una mica per la part de dalt, sense foradar massa. 

Estenem la massa de full i en fem quatre parts quadrades. Col·loqueu una poma al centre de cada quadra, i hi poseu una mica de mantega i una cullerada petita de la melmelada a cadascuna. Després només s'ha d'embolcallar les pomes amb la pasta de full, segellant una mica les quatre puntes a la part superior de la poma. 

A part, batem l'ou i pintem cadascun dels farcells. A sobre una culleradeta de sucre i col·loquem les pomes sobre la safata de forn, coberta amb paper vegetal.

Ho enfornem durant 20-30 minuts, depèn de cada forn. La poma ha de quedar cuita i si veieu que la pasta de full agafa color massa ràpid, ho podeu cobrir amb paper d'alumini. 




Tèbies són boníssimes però l'endemà també ho estaven!! ;)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada