21 de març 2015

CREMA DE PASTANAGA

No sóc molt de crema de verdures, i si en mengem alguna vegada és la de carbassa. Però un dia vaig veure aquesta crema de l'Eva, del blog Cuinant entre llibres i vaig pensar que prou bona havia de ser!! Així que em vaig decidir a provar-la i realment el resultat ens va agradar moltíssim, així que no serà pas l'última vegada que la menjarem ;).



INGREDIENTS:

    - 400-500g de pastanagues
    - 1 porro
    - 1 patata mitjana
    - Oli d'oliva i sal
    - 1 poma Golden

Tallem el porro a rodanxes i el posem a fer en una olla amb un raig d'oli ja calent. Mentre es va fent el porro, pelem i tallem a trossos les pastanagues i la patata, i ho reservem. 

Quan el porro comenci a enrossir, afegim tots els trossos de pastanagues i patata a l'olla, ho saltegem tot plegat i ho cobrim amb aigua. Ho salem i ho deixem fer, un cop bulli, uns 20 minuts. 

Després ho triturem i ja tindrem la crema llesta.

Servim la crema de pastanagues amb uns daus de poma, de veritat que els trossos de poma donen molta vida a la crema! A nosaltres ens va sorprendre i encantar!!


4 comentaris:

  1. MMMm.....què bona!!! Jo sóc molt de cremes de verdura!!! M'apunto els daus de maçana per acompanyar aquest plat tan bo!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs apunta apunta que això de posar daus de poma a la crema és tot un descobriment!! A nosaltres ens va agradar moltíssim!! Ptons

      Elimina
  2. Com m'agrada que t'hagis animat!! bona, veritat? i els dauets de poma li dónen un toc genial!! un petó guapa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, bona bona!! Ens va agradar moltíssim i els daus de poma tot un descobriment! ;) ptons!!

      Elimina