15 de juny 2014

TORRADES AMB CARBASSÓ I FORMATGE

M'encanten les primeres calors i sobretot el poder començar a disfrutar dels productes de temporada de l'hort!! Avui els meus pares ja m'han proveït dels primers carbassons i les primeres tomates que han tret de l'hort i aquest ha estat el meu sopar, improvisat però boníssim!!





INGREDIENTS:

    - 2 llesques de pa de pagès
    - 1 carbassó gran
    - Xampinyons laminats
    - 1 tomata 
    - Formatge de cabra
    - Oli d'oliva, sal i pebre

Tallem el carbassó a daus i el posem a coure en una paella a foc baix. El deixarem fregir a poc a poc i que quedi ben torradet; un cop fet ho reservem a part. A la mateixa paella hi posarem a fer els xampinyons. 

Mentrestant, posarem a escalfar el forn amb el gratinador. 

Quan els xampinyons estiguin, hi afegirem el carbassó, ho salpebrem, i ho barrejarem tot durant un minut. 

En una safata apte pel forn, hi col·loquem les llesques de pa, a sobre hi col·loquem un parell de rodanxes de tomata i ho cobrim amb la barreja de carbassó i xampinyons. Repartim per sobre trossos del formatge de cabra i ja ho podem posar al forn. 

Amb uns 10 minuts tindrem llestes unes delicioses torrades amb carbassó i formatge de cabra!



2 comentaris:

  1. quina bona pinta aquestes torrades! Amb verdures acabades de collir, segur que era deliciosa! Un petó!
    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es

    ResponElimina