27 de nov. 2013

ALBERGÍNIES FARCIDES DE TONYINA I XAMPINYONS



INGREDIENTS:

    - 2 albergínies
    - 2 llaunes de tonyina
    - 2 tomàquets en conserva
    - 1 ceba petita
    - 1 paquet de xampinyons
    - Herbes provençals i/o orenga
    - Mozzarella ratllada
    - Oli d'oliva i sal

Primer de tot escalivarem les albergínies: les untarem amb oli, les col·locarem en una safata pel forn i les deixarem coure a 180ºC durant 20-25 minuts, amb el forn prèviament escalfat. Un cop escalivades, les deixarem reposar.

A part, piquem l'all, tallem la ceba ben petita i també la tomata. Posem a coure la ceba, i quan comenci a agafar color hi afegim l'all picat i els xampinyons i els deixem coure. Quan estigui tot cuit, ja podem afegir la tomata, una mica de sal i les herbes provençals. 

Mentrestant, ja s'hauran refredat una mica les albergínies i ja les podrem partir per la meitat i buidar-ne la polpa, vigilant de no trencar la pell. La polpa l'afegirem a la mescla de xampinyons, juntament amb la tonyina, i ho deixarem fer 5 minuts més.

Només faltarà omplir les albergínies amb la barreja, cobrir-les de formatge (a mi m'agrada la mozzarella) i posar-les a gratinar fins que quedin ben rosses. 
Deixar reposar i a menjar!!!

Aquesta recepta diria molt que és de la Mireia Carbó però no ho puc assegurar perquè tenia la recepta de fa molt temps...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada