La idea la vaig agafar de http://www.directoalpaladar.com.Va ser veure la foto i saber que el resultat havia de ser boníssim! i així va ser... Recomano que si us agrada tan els espinacs com el salmó, no perdeu l'oportunitat de fer aquest plat: fàcil i molt bo!
INGREDIENTS (2 racions):
- 1 làmina de pasta de full
- 150g d'espinacs
- 2 lloms de salmó de 100g cadascun.
- 2 cullerades de farina
- 2 cullerades de mantega
- 1 got de llet
- 1 ou
- Sal i pebre
Posem els espinacs en aigua a bullir i quan aquesta arrenqui el bull, parem el foc i deixem escórrer els espinacs (aquest pas millor fer-lo el dia anterior perquè sinó els espinacs tenen massa aigua).
En una paella amb el foc baix, hi desfem la mantega i hi afegim els espinacs tallats a trossos ben petits. Ho saltegem i hi afegim les dues cullerades de farina sense deixar de remenar fins que es torri una mica. Tot seguit hi afegim a poc a poc la llet mentre anem remenant, fins que se'ns formi una crema d'espinacs més aviat espessa. Ho salpebrem i ho reservem.
Estenem la massa de full i en fem dos rectangles en els quals sigui possible fer dos paquetets de salmó (normalment sobre una mica de massa). En el centre del rectangle, hi col·loquem el llom de salmó i a sobre el cobrim amb una capa de crema d'espinacs. Tanquem el paquet i ho segellem bé perquè no s'obri durant la cocció. Pintem la part superior del paquet amb ou i ja els podrem posar al forn durant 15-20 minuts a 200ºC, prèviament escalfat.
Nyammmmmmmm! Quina gana...
ResponElimina