Una amanida de temporada, ben fàcil, ben bona i ben sana!
INGREDIENTS (no m'agrada posar quantitats perquè crec que va segons els gustos de cadascú i quantitat de persones):
- Un grapat de maduixes
- Un grapat de xampinyons laminats
- Barreja d'enciams tallats ben finets
- Formatge fresc a daus (o Brie que és el que utilitza la Mireia Carbó)
- Vinagreta d'alfàbrega: unes quantes fulles fresques d'alfàbrega, oli d'oliva, sal i el suc de 1/2 llimona.
Prepararem la vinagreta barrejant tots els ingredients i triturant-ho. Ho reservarem a la nevera fins a l'hora de servir l'amanida.
Per fer l'amanida, posarem els enciams a la base i anirem col·locant la resta d'ingredients: les maduixes tallades en làmines, els xampinyons també tallats a làmines i els daus de formatge.
Només faltarà amanir-ho amb la vinagreta, Ho podeu servir ja amanit o presentar la vinagreta a part perquè cadascú s'ho amaneixi al gust.
una amanida així m'agradaria trobar quan arribi avui a casa a l'hora de dinar :-D
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Doncs la veritat és que si! Ben fresqueta i ben lleugera!!
EliminaGràcies! Ptons
Que bona ha de ser! M'encanta! Un petó maca,
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
És molt bona!! Gràcies!
Elimina