28 d’oct. 2012

MAGDALENES

L'altre dia em van passar aquest recepta de magdalenes i em va faltar temps per fer-la! La recepta és de Xavier Barriga, del llibre "Pan. Hecho en casa y con el sabor de siempre". 


 INGREDIENTS (per unes 14 unitats):

    - 2 ous grans o 3 de petits.
    - 175g de sucre
    - 60ml de llet
    - 190ml d'oli de girasol 
    - 210g de farina de reposteria
    - 1/2 sobre de llevat químic
    - una mica de sal
    - una mica de canyella o ratlladura de llimona
Es baten els ous amb el sucre fins que estiguin espumosos. Barregem la llet amb l'oli i l'anem afegint a la mescla anterior poc a poc, i sense deixar de batre. A part, barregem la farina amb el llevat, la sal i la ratlladura de la llimona o la canyella. 
Anem afegint aquesta última barreja a la que ja teníem, amb dues o tres tongades i sempre anar barrejant bé. Amb la massa ja preparada, la tapem amb un drap i la deixem reposar a la nevera, com a mínim 1h. 
Passat aquest temps mínim, ja podem repartir la massa a les càpsules de paper per magdalenes amb l'ajuda d'una cullera. Omplirem les càpsules fins a 3/4 de la seva capacitat i ho col·locarem en flameres (si teniu motlles especials per magdalenes millor) per evitar que es deformi en el forn. Abans d'enfornar-ho, posarem una mica de sucre per sobre les magdalenes. 
Ho enfornarem a 210ºC, amb el forn prèviament escalfat, durant 15-20 minuts segons forn.  

I el resultat ja el podeu veure!    



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada