2 d’ag. 2013

PASTÍS FRED D'ESTIU

Aquest plat ens el van fer en un dinar i com sempre faig quan m'agrada una cosa, me l'apunto a la llista! Adaptat amb els ingredients que cadascú tingui a casa, surt un pastís fred ben bo i que també serveix com a plat únic.


INGREDIENTS:

    - Pa de motlle llarg
    - 4 ous 
    - Maionesa
    - 2 llaunes de tonyina
    - Enciam
    - Tomata
    - Tomates Cherry

Primer de tot fem els ous durs. Jo els deixo coure 12 minuts i els retiro. 
Un cop estiguin freds, separem els rovells de la clares. En un bol triturem el rovell i ho barregem amb la tonyina i la maionesa (la quantitat d'aquesta depèn del gust de cadascú). Després tallem a daus ben petits la clara d'ou i la tomata i també ho barregem. Tallem l'enciam ben petit i ho reservem.
Per muntar el pastís, col·locarem una capa de pa de motlle i l'untarem amb la barreja de rovell+tonyina+maionesa. Posarem una altre capa de pa de motlle i l'omplirem d'enciam. A la següent capa hi posarem la tomata+clara d'ou i finalment untarem la última capa amb la barreja inicial, de rovell+tonyina+maionesa. es pot decorar amb tomates Cherry tallades a làmines.



1 comentari:

  1. És un plat ideal per un dia de platja....quan arribes a casa, et dutxes i el poses a taula..tan fresquet!!!! MMMmmm...boníssim!!!
    Salut!
    Olga

    ResponElimina